Les steg for steg her

Når du har opprettet fakturaer vil disse vises under Fakturaer, med status Klar til sending

1. Marker de fakturaene du skal sende. Du markerer alle fakturaene ved å klikke i boksen øverst til venstre

Obs! Ved å markere denne boksen, markerer du hele listen, se antall fakturaer nederst til høyre.

For å se hele listen samtidig, klikk på Rows per page og velg All

2. Når du har markert de du ønsker å sende, klikk på Send

Vises ikke Send-knappen? Sjekk at du bare har markert fakturaer med status Klar til sending

3. Velg Vipps og Send faktura

• Fakturaene sendes nå til Vipps, som sender de videre til mottaker
  • Mottaker får fakturaen i Vipps og/eller nettbank, og betaler den som en vanlig eFaktura

Det vil ta noen minutter å sende fakturaene hvis det er mange.

Status viser om en faktura Sender eller er Sendt.

Det kan skje at enkelte fakturaer ikke blir sendt. Disse vil få status Feilet, klikk her for å lese mer.