Lurer du på om alle dine medlemmer har betalt den sentrale kontingenten? Slik får du enkelt oversikt:

1. Velg Medlemmer i menyen til venstre

2. Åpne filteret

3. Velg alder opp til 25 år (filteret har automatisk valgt aktive medlemmer per dagens dato)

4. Sorter på Sist betalt sentralt ved å klikke på den kolonnen

Sist betalt sentralt-datoen viser når sentral kontingent sist ble betalt. Hvis datoen er tidligere enn 01.01.2020, har man ikke betalt i 2020. OBS! Ser du ikke "Sist betalt sentralt"-kolonnen, klikk her.

5. Hvis du vil, kan du eksportere listen ved å klikke på Eksport