Medlemslisten i Orginn har en kolonnen "Sist betalt sentralt" som viser siste betalingsdato for sentral medlemskontingent.

Hvis du ikke ser denne kolonnen, må du zoome ut i nettleser.

Eksempelet under viser hvordan dette gjøres i nettleseren Google Chrome.

1. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre

2. Tallet som vises der det står "Zoom" må justeres nedover, helt til du ser kolonnen "Sist betalt sentralt" i medlemslisten, som vist på bildet under