Denne artikkelen viser hvordan du kan registrere betaling på én faktura. Klikk her for å se hvordan du kan importere mange betalinger samtidig.

1. Klikk på faktura for å åpne forhåndsvisningen og velg Registrer innbetaling

2. Fyll ut betalingsdato og beløp, og klikk Registrer

Hvis fakturaen bare er delvis betalt, må du kun huke av personer som er betalt for. Personer som ikke er betalt for, skal ikke registreres som betalt.

Fakturaen har nå fått betalingsdato, ny status og betalt beløp i fakturaoversikten

Når faktura er registrert betalt vil du kunne se at medlemmer på faktura har fått ny "Sist betalt"-dato under Medlemmer