I denne artikkelen vises behandlingsprosess for å registrere (godkjenne, avvise eller nullstille) kompetanse.

Politiattest er brukt som eksempel.

Gå til Kompetanser i menyen til venstre

Klikk på Kompetanse og velg Politiattest

Er listen uoversiktlig?

Les her hvordan du kan bruke filteret

For å gjøre registreringer på en person, hold musepeker over en personen/linjen, og se ikoner til høyre

Svart ikon: Vis behandlingshistorikk

Blått ikon: Send forespørsel - se egen artikkel om dette

Grønt ikon: Godkjenn kompetanse (med dato)

Rødt ikon: Avvis kompetanse

Grått ikon: Nullstill historikk

Du kan også huke av flere personer på en gang, for å registrere på flere personer samtidig. Les mer her.

Enkelte kompetansetyper krever opplasting av dokumentasjon. Når du klikker på det grønne ikonet for å godkjenne, vil du kunne laste opp dokumentasjonen.

Velg dato

Klikk på Select files... for å laste opp dokumentasjonen

Klikk på Fullfør

Tips! Hold musepeker over der det står "idag" eller "ett år siden" for å vise hvem som har registrert og dato for registreringen.