I denne artikkelen vises behandlingsprosess for å forespørre kompetanse. Politiattest er brukt som eksempel.

Gå til Kompetanser i menyen til venstre

Velg kompetansetypen du skal behandle under Kompetanse

I dette eksempelet har vi valgt Politiattest

Bruk filteret til høyre for å se ikke registrerte.

Hvis du skal sende forespørsel om ny politiattest til noen som tidligere har fått godkjent politiattest, må du filtrere på Godkjent. Les mer om filtrering her.

Hold musepeker over en person/linje, og du vil se ikoner til høyre.

For å sende forespørsel til personen, klikk på den blå konvolutten

Fyllt ut Emne og Tekst (merk at du kan bruke flettefelter)

Klikk på Fullfør og dette blir sendt til personen via e-post

Skal du sende med vedlegg må du legge det til som en link (f.eks. en Dropbox-link) ved å klikke på koblingsikonet

Har du ikke link til vedlegget, må dette sendes i egen e-post.

Når du har sendt forespørsel, vil du finne personen ved å filtrere på Forespurt

Tips! Hold musepeker over der det står "idag" eller "ett år siden" for å vise hvem som har registrert og dato for registreringen.