For å se din medlemsliste, velg Medlemmer i hovedmenyen.

Sorter listen ved å klikke på en kolonne, for eksempel Navn

For å se flere opplysninger om en person i listen, kan du klikke direkte på navnet

Slik ser du raskt et sammendrag av personopplysninger.

Klikk på filteret øverst, og bruk dette for å vise medlemmer ut i fra valgte kriterier

I filteret kan du søke på navn, se medlemsliste per en bestemt dato, filtrere på alder og status.

Status (for medlemskapet):

• Aktiv viser alle som er Medlem, Frivillig eller Støttemedlem
  • Ikke aktiv viser alle som er Inaktiv, Avsluttet eller Ekskludert

Eksempel:

Her ser vi personer som var Støttemedlem per 01.09.2020 i Grenland Gartnerklubb.

Har du mange medlemmer, kan du se alle på en gang ved å klikk på All under Rows per page

Du kan også eksportere medlemslisten til Excel, ved å klikke på Eksport

Obs! Personopplysninger skal ikke misbrukes, ref. personvernerklæring signert ved første innlogging i Orginn.

Merk at du eksporterer for den datoen du valgte i filteret. Eksporterer du per 31.12.2019 vil alder og medlemskapsstatus være per denne datoen.