Denne artikkelen viser hvordan du inaktiverer eller avslutter medlemskap for en person i medlemslisten.

Les her hvordan du inaktiverer eller avslutter medlemskap for flere personer samtidig.

Inaktiv = personen deltar i foreningen, men har ikke betalt kontingent (gjelder kun foreninger som har lokal kontingent)

Avsluttet = personen har meldt seg ut av foreningen

I dette eksempelet skal vi avslutte et medlemskap.

Klikk på de tre prikkene helt til høyre og deretter på Vis medlemskap

Klikk på Avslutt medlemskap

Velg datoen medlemskapet ble avsluttet. Velg status Avsluttet, og klikk Lagre.

Du vil se at endringen er lagt inn, slik:

Klikk på de tre prikkene til høyre for å korrigere eller slette eventuelle feil.