Denne artikkelen viser hvordan du inaktiverer eller avslutter medlemskap for flere personer samtidig

Inaktiv = personen deltar i foreningen, men har ikke betalt kontingent (gjelder kun foreninger som har lokal kontingent)

Avsluttet = personen har meldt seg ut av foreningen

I dette eksempelet skal vi avslutte medlemskap.

1. Huk av som vist på bildet under, for å markere personer du skal avslutte medlemskap for

I dette eksempelet skal vi avslutte medlemskap for to personer, som er registrert med status "Inaktiv".

2. Klikk på Avslutt medlemskap på linjen helt øverst

3. Velg datoen medlemskapet ble avsluttet og status Avsluttet. Klikk deretter Lagre.

Dersom du skal inaktivere medlemskap, velger du typen Inaktiv istedenfor Avsluttet.

4. Medlemskapet er nå avsluttet

Her ser vi at personene som tidligere var registrert som "Inaktiv", nå har status "Avsluttet".