Har du meldt inn et medlem fra feil dato, eller med feil type medlemskap kan du korrigere registreringen.

1. For å se medlemshistorikk til ett medlem, klikk på statusen (der det står "Medlem", "Frivillig" eller lignende)

2. Her ser du at det er registrert en innmelding, og at medlemskapet av typen "Medlem" er registrert gyldig fra og med 01.08.2021.

3. For å korrigere denne historikken, klikk på de tre prikkene til høyre, og velg Korriger

4. Når du har korrigert dato og/eller type medlemskap, velg Lagre. I dette eksempelet korrigerer vi datoen.

5. Kontroller at det nå står riktig dato i historikken. Lukk vinduet ved å klikke på krysset i hjørnet.