Denne artikkelen viser hvordan du endrer medlemskap for flere personer samtidig.

1. Huk av som vist på bildet under, for å markere personer du skal endre medlemskap for

Her skal vi endre medlemskap for to personer, som er registrert med status "Medlem".

2. Klikk på Endre medlemskap på linjen helt øverst

3. Velg datoen det nye medlemskapet skal gjelde fra, og type medlemskap. Klikk Lagre.

Er du usikker på hva de ulike typene betyr, ta kontakt med ditt sentralledd. Foreninger kan ha ulike regler for medlemskap.

4. Medlemskapet er nå endret

Her ser vi at personene som tidligere var registrert som "Medlem", nå har status "Støttemedlem".