Øverst finner du flere faner: Fakturaer, Maler, Perioder og Import

Du kan bruke filteret til høyre for å søke på navn, fakturanummer eller adresse.

Du kan også filtrere på status og/eller periode

Du kan sortere listen på f.eks. navn ved å klikke på kolonnen, som vist på bildet under

For å velge hvor mange fakturaer som vises av gangen, kan du gå til Rows per page nederst

Klikk på en faktura/linje for å vise fakturadetaljer

For å utføre handling på faktura, marker en eller flere faktura og velg handling øverst.

Hvilke handlinger som kan velges, kommer an på status på faktura du har markert. For eksempel må faktura ha status Klar til sending for at du skal kunne velge alternativet Send.

Du kan markere alle fakturaene ved å klikke i den øverste boksen