1. Gå til Søknader i hovedmenyen og klikk på søknaden du skal rapportere for.
Eksempel: Skal du rapportere om støtte fra 2020, går du inn på søknaden fra 2020.

2. Gå til Rapport-fanen

3. Velg Opprett rapport

4. Fyll ut rapporten

5. Last opp vedlegg ved å klikke på Select files. Under Rapportkrav til høyre i rapporten din ser du hva som skal lastes opp.

6. Velg Send inn for å sende inn rapporten.

Du kan også lagre rapporten som et utkast, ved å velge Lagre

Du kan se at rapporten er sendt inn, når status er "Innsendt", slik som på bildet under.